Home > Configure Error > We Did Not Found A Dynamic Library Into The Library_dir Of The Library We Use For Blas

We Did Not Found A Dynamic Library Into The Library_dir Of The Library We Use For Blas

Contents

Thanks for any help! 07-03-2014, 17:03 Post: #9 ncaon Junior Member Posts: 14 Joined: Nov 2006 Reputation: 0 RE: configure: error: CBLAS/LAPack library files not found at usual locations! comment:3 Changed 3 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt) Cc [email protected]… removed Owner changed from [email protected]… to [email protected]… Summary changed from upgrade or install of arpack fails during configure to arpack: no
configure: error: CBLAS/LAPack library files not found at usual locations! no configure: error: user supplied BLAS library "/usr/lib/libblas.so.3.0.3" does not work Part of the output is also: checking whether -lblas has BLAS... Check This Out

I think he meant: are you using +atlas or +accelerate? share|improve this answer edited Sep 16 '11 at 20:41 answered Sep 16 '11 at 17:03 tiho 2,57121321 9 Wrong. Is the result of the general election final on 8th of Nov, 2016? yes checking whether DDOT is called correctly from Fortran...

We Did Not Found A Dynamic Library Into The Library_dir Of The Library We Use For Blas

please help me jsjilang If you would like to refer to this comment somewhere else in this project, copy and paste the following link: SourceForge About Site Status @sfnet_ops Powered by Forum: Help Creator: Anonymous Created: 2011-04-26 Updated: 2012-12-17 Anonymous - 2011-04-26 Dear ITPP developers and users, I was trying to compile and install ITPP locally on a computation server where I Some years ago I experimented the same error, and indeed config.log gave some more detailed info that helped understand and fix the problem, as described here: http://www.astromatic.net/forum/showthre...60#pid1560 Hope this helps Cheers For details and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here SourceForge Browse Enterprise Blog Deals Help Create Log In or Join Solution Centers Go Parallel Resources Newsletters Cloud

Adv Reply January 19th, 2013 #6 fr33c0untry View Profile View Forum Posts Private Message 5 Cups of Ubuntu Join Date Oct 2012 Beans 29 Re: cannot find relevant LAPACK,BLAS libraries On my first attempt I only tweaked two primary things: ensuring necessary things were setup properly (dependencies & the like), and making sure it used threaded BLAS/ATLAS. yes
checking for cblas.h... Install Openblas Ubuntu Pages (2): 1 2 Next » Thread Rating: 0 Votes - 0 Average 1 2 3 4 5 Threaded Mode | Linear Mode configure: error: CBLAS/LAPack library files not

Hi, I cannot say what the reason for the error is (on what platform/release did you get it: Fedora, Ubuntu, Mac OS X ... ?), but it may pay to inspect Theano Openblas how do i find out the exact name of the libraries needed? yes checking whether ZDOTU is called correctly from Fortran... All Rights Reserved.

Search: GitHub LoginPreferencesMy Notifications TicketsWiki​GitHubTimelineRoadmapTicket ReportsSearch Context Navigation ← Previous TicketNext Ticket → Opened 3 years ago Closed 3 years ago #39489 closed defect (duplicate) arpack: configure: error: Cannot find Theano Flags Error message We did not found a dynamic library into the library_dir of the library we use for blas. comment:4 Changed 3 years ago by dstrubbe (David Strubbe) You are using +accelerate (the default). here's what i get towards the end before the error shows up: Code: checking if sgemm_ is being linked in already...

Theano Openblas

And keep in mind this package will not be optimized to your specific hardware (read other answers that suggest ATLAS for instance). Attachments (1) main.log​ (57.8 KB) - added by watsodw 3 years ago. We Did Not Found A Dynamic Library Into The Library_dir Of The Library We Use For Blas no checking for cheev_ in -llapack... Install Blas Everything went well.

http://www.astromatic.net/wsvn/public/co...2F&compare[]=%[email protected]&compare[]=%[email protected] Is there a separate bug tracker or are the devs watching this forum? 05-02-2014, 11:03 Post: #5 mucciap Junior Member Posts: 2 Joined: May 2014 Reputation: 0 RE: configure: error: http://outwardsound.com/configure-error/glib-config-not-found.html yes checking for cheev_... Exiting. are available as .so or .so.X files. Numpy Blas

  • yes checking whether the integer size is correct...
  • i get an error after typing ./configure showing that LAPACK AND BLAS libraries are not found.i downloaded synaptic manager and downloaded the relevant libraries from the universe and multiverse category.but i'm
  • The error disappeared. –user27665 Oct 19 at 14:38 add a comment| up vote 4 down vote With ubuntu, in the package manager, libblas.so comes with the libblas3gf package.
  • yes
    checking for clapack_dpotrf in -llapack...

This is the filelisting of /usr/lib64/python2.6/dist-packages/scipy/lib/blas cblas.so info.py __init__.py scons_support.py setup.py fblas.so info.pyc __init__.pyc scons_support.pyc setup.pyc setupscons.py test setupscons.pyc This is the output of distutils.__config__.show() is as follows blas_info: libraries = Nothing specific to BLAS here, all Debian/Ubuntu -dev packages work that way. –Dirk Eddelbuettel Sep 16 '11 at 18:03 This also worked for me on CentOS as well, though Regards Stephan If you would like to refer to this comment somewhere else in this project, copy and paste the following link: Bogdan Cristea - 2011-05-03 Hi Try to use the this contact form no
checking for cblas_dgemm in -lcblas...

Sign up for the SourceForge newsletter: I agree to receive quotes, newsletters and other information from sourceforge.net and its partners regarding IT services and products. Hurricane Blas Path Thanks, Paola 05-02-2014, 16:48 Post: #6 ncaon Junior Member Posts: 14 Joined: Nov 2006 Reputation: 0 RE: configuerror: CBLAS/LAPack library files not found at usual locations! User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License.

up vote 14 down vote favorite 4 The theano installation documentation states, that theano will as a default use the BLAS libraries from numpy, if the "BLAS libraries are available as

thanks in advance Adv Reply January 17th, 2013 #2 steeldriver View Profile View Forum Posts Private Message Staff Emeritus Join Date Apr 2012 Beans 6,849 Re: cannot find relevant LAPACK,BLAS Why don't you publish that file somewhere, such as http://pastebin.com/, or an FTP site or similar (I think it's way too long to be included in a post), so I (and share|improve this answer answered Sep 16 '11 at 17:41 nouiz 4,1211419 add a comment| up vote 1 down vote Your main question is essentially one of whether the distro maintainers have Blas Library Oldest first Newest first Threaded Comments only Change History (2) comment:1 Changed 2 years ago by stefan Have a look into Ipopt/config.log.

You can override this error by using "--without-blas" option, but the functionality of the IT++ library will be limited. Why is Professor Lewin correct regarding dimensional analysis, and I'm not? I tryed all possibilities: adding "--with-blas=/path/to/blas", adding "--with- blas=-lblas" but nothing changes. navigate here regards Bogdan If you would like to refer to this comment somewhere else in this project, copy and paste the following link: jsjiang - 2011-06-01 Hi, Michele I ran into exactly

What files is configure looking for? more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed yes
checking clapack.h usability... How do I recompile the numpy BLAS libraries, if they are not dynamically-loadable?

Please indicate, if you would need more information! How do I find out, if the numpy BLAS libraries are availalbe as dynamically-loadable? Thank you. in the it++external-3.0.0/lib.

no
checking for clapack_dpotrf in -llapack... (cached) no
checking for cblas_dgemm in -lcblas... I firstly successfully compiled and installed itpp-external, I exported LDFLAGS and CPPFLAGS but then when I tryed to configure itpp with ./configure --disable-shared --enable-static --enable-debug --prefix=$HOME/it++4.0.0 I got the following error: Hi I see the same configure error described above on Scientific Linux 6.5 : https://gist.github.com/cdeil/c6f6899881...1-txt-L173 Maybe the problem was introduced in this change? Install the corresponding -dev package, here libblas-dev. –Dirk Eddelbuettel Sep 16 '11 at 17:08 Description of libblas-dev says "Basic Linear Algebra Subroutines 3, static library", and it's the shared

If you use ATLAS, make sure to compile it with dynamics library. /usr/bin/ld: cannot find -lblas Appendix The theano library needs among other things numpy and a BLAS library. Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical Canonical Ltd. Please refer to our Privacy Policy or Contact Us for more details You seem to have CSS turned off. yes
checking clapack.h presence...

HesabımAramaHaritalarYouTubePlayHaberlerGmailDriveTakvimGoogle+ÇeviriFotoğraflarDaha fazlasıDokümanlarBloggerKişilerHangoutsGoogle'a ait daha da fazla uygulamaOturum açınGizli alanlarGrupları veya mesajları ara Search: LoginHelp/GuideAbout TracPreferencesRegister WikiTimelineRoadmapBrowse SourceView TicketsSearch Context Navigation ← Previous TicketNext Ticket → Opened 2 years ago Closed 2